Om Liseleje
Om hjemmesiden
De 4 årstider i billeder
Byen på Nordkysten
Liseleje by hele året rundt
Liseleje er en udpræget sommerby, men der sker alligevel altid noget i byen. Der er mere liv i Liseleje by end der er i et almindeligt paracelhuskvarter, i en provinsby, i Danmark.

Byen byder på flere butikker med typiske sommerartikler, ejendomsmæglerbutikker og feriehusudlejer, en købmand og naturligvis både caffeer, iskiosker og restauranter. Spar købmanden, Kaffehuset, Fru Måge, Lisen.dk Restaurant Papilion og EDC mægleren/Friferie Danmark . Liseleje-handelsplads.dk med salg af brændsel i varierende mængder. Lisestuens isbar ligger bekvemt for vandet.
I 2010 flyttede to mæglerfirmaer mere til Liseleje, nemlig Lokalbolig og Peter Sødring har åbent hele året. De øvrige butikker holder primært åbent i sommerhalvåret. Liseleje Skind og Pelse har åbent i udvalgte weekender hele året. By Conni Juhl ligger også nær købmanden.

Som fastboende nyder vi, at se de glade sommerhusbrugere strømme til byen fra Påske og frem til sommerferieperiodens udgang. Turister fra nær og fjern kommer her for at nyde det overskuelige, det nære og ægte Danske.
Foråret er friskt og klart. Sommeren er lidt bedre på Nordkysten end andre steder på Sjælland, idet det er mere tørt og der er lidt flere solskinstimer. Efteråret kan være overvældende, typisk blæser det mere og lyden af havets brusen kan fremkalde en naturlig ydmyghed i forhold til livet. Vinteren kan være flot ved havet! Nysne på stranden og i klitterne er storslået! Mange flere burde nyde en uges ferie i Liseleje i snevejr.
Lejer man et sommerhus og vil man opleve andet end Liseleje stand og klitter, er der kun 70 km til København C. Det tager ikke mere end ca. 60 min., før man står midt på Strøget.
BLOG om Liseleje
Hele året, men særligt om sommeren, handles der i byen. Butikkerne bugner med nye, søde, lækre og smarte varer.
En doven sommermorgen på Liselejevej.
D, 23. juni afholdes det årlige Skt. Hans bål på stranden.
Nord Sjælland i Danmark
Liseleje ligger i Nordsjælland, i Halsnæs kommune, Region Hovedstaden, 7 km nord for Frederiksværk og ud til Kattegat. Bare 70 km nord for København, 50 km fra Roskilde, 44 km fra Helsingør og 27 km fra Hillerød.

Torvedage 2013

Årets torvedage afholdes følgende lørdage:
11. maj
25. maj
15. juni
06. juli
20. juli
10. august og
24. august

Kræmmerboderne vil åbne ca. kl. 10.00 og lukke kl. 16.00.
Det er Liselejes erhvervsforening der står for arrangementet.

Øvrige aktiviteter i 2013

1. juni "Liselejedag"
8. juni Ølfestival
23. juni Skt. Hans bål*
13. juli Beach party
27. juli Kunstner marked
03. august Familiedag
10. august Dragefestival
18. oktober Andespil på Papillon
1. december Jul i Liseleje

*23. juni arrangerer Borgerforeningen Skt. Hans bål på stranden. Det vil være muligt at købe øl, vin, vand og pølser. Tag hele familien og et par tæpper med, kom i god tid. Bålet tændes kl 22.

Byens torv ved siden af parken og Sparkøbmand
Hele sommersæsonen er der livreder på stranden. Stranden er af meget fin kvalitet og besøges af de samme badegæster år efter år. Der arrangeres også en årlig familiedag i Liseleje se hvornår her
Webdesign:
Heidi Rosberg
Kystvej 1
3360 Liseleje
Tel.: 47383897
Blog om Liseleje
www.burmesecats.dk
burmeserkillinger.dk
Stranden i Liseleje mod nord