Burmeserkatte sælges. Burmeserkilllinger til salg i vinterhalvåret.

Planer: Toybob killinger ultimo 2019.
Burmeserkillinger forhåbentligt
2019-2020.

Burmeser kattekillinger til salg

Hvis du er interesseret i en killing kan du kontakte mig og komme på venteliste. Ofte er det kun dem, der er på venteliste, der får en killing herfra. Typisk har jeg et kuld burmeserkillinger i vinterhalvåret.

Jeg har opdrættet burmeserkatte siden 1986. Jeg har vægtet sundhed, kvalitet og temperament. Opdrættet startede med perserkatte helt tilbage i 1985.

Se de f ørste burmeserkatte her. Burmeserkattene er sjove at opdrætte og ikke mindst at finde gode familier til! Har vi først fået besøg af en interesseret killingekøber, er det helt sikkert, at de tager hjem med en killing. Simpelthen fordi burmesere bare så gerne vil sidde på skødet og kæle. Langt de fleste ønsker sig lige netop det af deres kælekat, nemlig at den vil kæle! Give og få opmærksomhed.
Vi har typisk burmeserkatte til salg ca. en gange årligt.

Jeg har udstillet mine katte helt fra starten af min opdrætterkariere. På udstillinger kan man ikke snyde med en burmeser. De kan ikke skjule noget i forhold til den skrevne standard. Måske pelsen kan trimmes lidt, de kan trænes til hurlumhejet, men de kan ikke skjule evt. fejl og mangler under en stor pels og de kan ikke løbe fra en svag øjenfarve eller lignende. Det er en udfordring at udstille burmeserkatte, men det til trods kan det også være utroligt sjovt, bare man har vænnet dem til det fra de var små.

På udstillingerne kan man møder potielle killingekøbere, og også en masse mennesker med interesse for burmeserkatte. Her kan alle emner vedrørende kattene luftes og drøftes.
Jeg udstillede senest i 2017, i Moskva.

Find burmeser kattekillinger til salg.

Leder du efter en burmeserkilling, starter du sikker, som de fleste, her på internettet. Du har fundet Why forget Burmeserkattes hjemmeside, evt. har du set os på Facebook, hvor du kan få en lille introduktion til mit burmeser katteopdræt. Den første burmeser avlskat jeg havde, hed Ch. Katten i Sækkens Bandlyst i Bøvelse. Hun var en lilla burmeserkat. Hun var en killing af huset.

Min vision og mission

Why forget vil opdrætte sunde, racetypiske, burmeserkatte til det danske folk og til alle seriøst arbejdende burmeseropdrættere verden over. Jeg vil også til stadighed udbrede kendskabet til katteracen Burmeser. Siden 1986 har jeg arbejdet målrettet med racekatte, primært med burmesere. Jeg har hele tiden søgt at udbrede kendskabet til burmeserracen sideløbende med, at jeg har avlet målrettet for at fremhæve de særlige karakteristika, der er ved netop denne race. Jeg søger hele tiden, at holde mig ajour med udviklingen inden for katteudstillinger, men primært inden for den stadigt voksende kortlægning af arvelige sygdomme, inden for burmeserkatteracen i særdelelsehed, og katte i almindelighed. Med udgangpunkt i den aktuelle viden, krydser jeg katte med det for øje, at lave sunde, kontaktsøgende og smukke burmeserkatte. Jeg vil yde mit bedste med hensyn til information af mine killingekøbere, så de både for den for dem bedste kat, og for at vejlede dem, hvis de ønsker at opdrætte et eller flere kuld, med basis i mine katte. ære grundig, fair og realistisk.

Burmesere fås i 10 farver: Brun, blå, chokolade og lilla. Desuden i rød og creme og de afledte tortievarianter. Vi opdrætter fortrinsvis brune, blå, chokolade og lilla killinger. Men farven har ikke noget at gøre med, om kattene er racetypiske, for det er de!

Burmeser kattekillinger til salg

Vi bor på Sjællands nordkyst, ca. 60 min nord for København og 7 min nord for Frederiksværk, i Liseleje. Vi bor strandnært og har den dejligste natur lige rundt om hjørnet. Find os overfor Liseleje's "Min købmand". Se hvor vi bor Liseleje, Badebyen på nordkysten af Sjælland.

Du er altid velkommen til at ringe og snakke om burmeserkatte. Ring til 20844790. Ring helst mellem kl. 18:30 og 20.

Hvor du kan se galleri og sider med billeder af mine tidligere kuld Se tidligere kuld her.

Hvorfor skulle du købe burmeser kattekillinger til salg?

Når man køber en burmeserkat med stamnavnet DK* Why forget, får man en Felis Danica købskontrakt. Jeg betragter mine kunder som 100% ejere af den handlede kat, med mindre vi har indgået en anden aftale. Der følger kun et minimum klausuler med ved køb.
De færreste burmesere er fritgående katte. Grunden er simpel; de er naive og smutter måske lige så gerne ind i din nabos, som i dit soveværelse. De er ikke nødvendigvis bange for hunde eller biler, hvilket kan have fatale følger.
Til gengæld er burmeserkatte meget velegnede til at bo i lejlighed. Tager man de nødvendige hensyn til kattens ernæring og motionsmuligheder m.m., kan de sagtens leve et langt, god og trygt liv inden døre, uden at savne noget. Når det så er skrevet, så er der meget få burmeserkatte, som ikke har sat pris på en indhegnet have, en løbegård eller bare en sikkert indhegnet altan, hvor de kan slikke sol og tygge græs. Sol og varme er, ved siden af mennesker, noget at det de sætter mest pris på.

Jeg står til rådighed med information vedrørende køb, pasning, opdræt og udstilling i det omfang mine killingekøbere har behov for det.

Burmeser katte sælges

Du skal have hjerterum og du skal holde af katte! Derefter skal du have lidt mere end en 1V, for burmesere kan godt lide at tage sig en tur rundt i gallop, ca. en gang i døgnet. Ellers er de rimeligt rolige. De er kloge katte, så der må godt ske noget noget en gang i mellem. "Noget" kan være, at der kommer gæster, at du leger med den/dem, at de kommer en tur ud i løbegården eller at de får lov at pille strømper ud af en skuffe. Det er ikke altid tingene står helt som som de gjorde da vi tog hjemmefra. Det har vi lært at sætte pris på, og bare rydde op med et skævt smil om munden. Det er jo ikke udstoppede dyr vi har vel?
Burmeserkatte bruger også legetøj. Det behøver ikke være noget dyrt, en papkasse med et par huller eller nogle simple gummibolde og en tøjmus kan gøre lykke. (Giv aldrig din kat gavebånd. Det kan de spise med fatale følger!)

Noget der underholder burmeserkatte meget er, hvis de kan klatre højt op på noget - gerne reoler eller et højt klatretræ. Jo højere des bedre. De er ligeglade med om der er sjove former eller huler osv, bare de kan sidde øverst oppe og skue ud over rummet. Hvis du vil være god ved både kattene og skåne dine møbler, placerer du et solidt klatretræ et centralt sted i din bolig. Derved undgår du - næsten - at dine katte river i dine møbler eller i gulvtæpper og tapet.
En sikker transportkasse, mad og vandskål bør næsten være overflødigt at nævne, men nu er det gjort, ligesom en god tissebakke er et must. Burmeserkatte er renlige fra start, og de er rigtig dygtige til at besørge på tissebakke fra de er ca. 3 uger gamle. De fordrer derfor noget godt kattegrus, som du heller ikke, for din egen skyld, bør spare på.
Nu tænker du måske på hvor katten skal sove? Tjah, hvis den selv må bestemme så er det bag din ryg i din seng. Men hvis det ikke altid passer dig at stå op med katten og solen, så er det nok en god ide, ikke at vænne den til dette. Katte finder altid et rart sted i huset, som i perioder er deres ynglingssovested. Børn skal fra start lære, at katten skal have "helle", feks der hvor den sover og når den spiser.

Køber du en burmeser kattekilling af os, får du en, som er renlig, fri for utøj, som har fået meget varieret kost, hvilket inkluderer "rigtig" katte mad i form af kylling, med knogler, kød og fisk. Hovedmåltidet består oftest af et af de bedste tørfodertyper man kan købe hos dyrehandleren. De får tilbudt både kattegræs og kattemalt som hjælper dem til at holde styr på maven. Det er vigtigt at indekatte har adgang til kattegræs eller lignende grønt.
Desuden er din nye killing vokset op i et almindeligt hjem, med hund, TV, larm. De er socialiserede og trygge. Vi forsøger at lære dem kun at klatre i katteklatretræer. Opdragelsen skal fortsættes i det nye hjem og vi giver gerne tips og ideer til, hvordan det kan gøres, så killingen stadig føler sig tryg og som en hel kat. Vi har katte til salg ca. 1 gange årligt.


Køb din første burmeserkat.

Når du henter en killing, får du en tillidsfuld, vaks og gæv lille killing med hjem. Tager du to med, bliver det dobbelt så sjovt. Killingen vil tage sit nye hjem i besiddelse med oprejst hale og det tager ikke lang tid, at nå hele huset rundt! Mig bekendt er der ikke nogen der har fået en en killing med hjem, som har sat sig skræmt ind under sofaen de første par døgn. Sådan gør burmesere ikke.
Vi har flere gange været ude og aflevere burmeserkillinger i deres nye hjem og set hvordan de tager den store tur ud i livet første gang, og vi har fået mange mails om, hvordan killingen er spankuleret ud af transportkassen og i løbet af en time har taget hele hjemmet i øjensyn. Sådan gør burmesere nemlig!

For mig er en burmeser en kat, og den skal behandles som en sådan. Den skal have god og lødig kost og adgang til frisk vand hver dag. Med kærlighed, forståelse og et godt kradsebrædt kommer man langt. Det er almindelig kendt at burmesere er gode indekatte, og at de kan være for naive til et udendørs liv. Skulle mine killingekøbere alligevel ønske, at have en udegående kat, vil jeg prøve at finde den bedst egnede og jeg videregiver gerne al den viden jeg har omkring dette emne. Jeg glæder mig til også at kunne sælge dig et dejligt og sjovt kæledyr!

Venlig hilsen

Heidi Rosberg

Kontakt: Heidi Rosberg. 3360 Liseleje.
Tlf. 20 844 790. Mail: whyforget@burmesecats.dk